Help:Uploaden

Uit WikiMedica
Versie door PieterP (overleg | bijdragen) op 27 dec 2016 om 09:13
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

OPGELET: Als je een bestand wil uploaden, moet je een account aanmaken.

Het uploaden van bestanden lijkt misschien ingewikkeld, maar het is gewoon kwestie van op de juiste dingen te klikken.


STAP 1:Klik op de link: (Klik hier om bestanden toe te voegen.). Als je op de pagina van de bestanden terecht komt, klik dan op Bewerken, ongeacht wat er op de pagina zelf staat.

STAP 1 is mogelijks niet langer volledig van toepassing op de nieuwe versie van WikiMedica. Voor de zekerheid staat deze stap er nog bij, maar geen paniek als je dit scherm niet krijgt en je vanzelf bij stap 2 terecht komt!

Klik op bewerken.


STAP 2: Normaal gezien krijg je dit te zien. Als je browser geen HTML5 ondersteunt, krijg je de mogelijkheid om een bestand te selecteren op manuele wijze. Dit is wat je te zien krijgt.


STAP 3: Sleep je bestand naar het blauwgrijze veld toe (of voeg je bestand toe op de andere wijze, indien je dit sleepveld niet te zien krijgt). Sleep je bestand.


STAP 4: Het programma verifieert of je bestand wel mag geüpload worden of niet. Indien er geen foutmelding staat, en dus "File can be uploaded", klik dan op "Click here to upload this file". Klik op "Click here to upload this file".


STAP 5: Nu is je bestand al op de server, maar niemand kan het vinden. Klik dan op "Insert link", dan komt er een standaard tekst in het tekstveld eronder. Als je de opmaak wat mooier wil, kan je een enter plaatsen tussen die link en de andere, of misschien er commentaar bij schrijven. Dit hoeft echter niet. Klik op "Insert link."


STAP 6: Je hebt nu alles inhoudelijk gedaan wat moest. Klik op "Pagina opslaan". Klik op "Pagina opslaan."


STAP 7: Zoals altijd zal je pagina niet meteen aangepast zijn - je moet eerst de spamfilter nog "oplossen" alvorens je pagina werkelijk is aangepast. Los dus de spamfilter op, en klik dan weer op "Pagina opslaan." of druk gewoon op Enter.

STAP 7 is mogelijks niet langer van toepassing op de nieuwe versie van WikiMedica. Voor de zekerheid staat deze stap er nog bij, maar geen paniek als je dit scherm niet krijgt

Spamfilter